Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32446
R: 59296
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Ce este Dacriocistita?
Raportează
Ce este Dacriocistita? Am inteles ca este tot o boala a ochilor si din ceea ce stiu se manifesta prin lacrimare excesiva ceea ce se intampla si in cazul meu pentru ca uneori imi curg ochii timp de cateva minute. Nu m-am dus la medicul oftalmolog in ultimul timp dar ochii mei sunt din ce in ce mai afectati si cred ca incerc sa ma duc la medic chiar saptamana aceasta pentru ca daca mai stau mult risc sa imi pierd vederea tinand cont de multitudinea de simptome care le am. Totusi as vrea sa stiu si despre aceasta boala cum apare, cum se manifesta si ce se poate face daca se depisteaza existenta acestei boli. Incerc sa ma informez de toate aceste boli ale ochilor pentru a putea sa inteleg diagnosticul ce urmeaza sa mi-l puna medicul oftalmolog. Oare se poate trata aceasta boala cu picaturi de ochi sau trebuie operatie? Daca ar fi nevoie de operatie nu cred ca as putea sa rezist sa ma operez pentru ca cine stie cum greseste medicul si imi pierd vederea de tot.
RĂSPUNDE
   
28.09.2012, 01:11
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
942.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
338

Dacriocistita este o inflamatie ce apare la nivelul ochilor, pe marginea sau in interior pleoapei. Dacriostita poate fi acuta sau cronica insa in general acesta afectiune este prezenta in cazul copii. Printre simptomele ce corespund dacriocistitei se numara sensibilitatea la lumina, inflamatie in zona ochiului, inflamarea pleopei, durere si lacrimare excesiva.

Dacriocistita apare in general doar la un singur ochi si in cazul aparitiei acestei afectiuni medicul oftalmolog decide ce masuri trebuiesc luate si daca ochiul a fost afectat in urma infectiei existente. Dacriocistita apare din cauza unei infectii bacteriene, igiena necorespunzatoare fiind cauza care duce la aparitia dacriocistitei.

In cazul dacriocistitei acute se observa doar o umflatura rosie la nivelul ploapei insa in cazul diacriocistitei cronice apar si chitusturi care contin mucus. Tratamentul dacriocistitei difera in functie de varsta pacientului dar si in functie de tipul de infectie existenta, adica daca este vorba despre infectie acuta sau cronica.

In cazul diacistitei acute se pot administra antibiotice sub forma de picaturi si unguente cu antibiotice pentru a trata infectia.

Daca dacriocistita este cronica trebuie sa se efectueze o interventie chirurgicala prin care se face legatura intre sacul lacrimal si cavitatea nazala. Operatia dureaza aproximativ 30 de minute si se efectueaza cu ajutorul laserului. In marea majoritate a cazurilor pacientul se vindeca complet si nu apar complicatii.

Afectiunea nu este foarte grava insa numai medicul oftalmolog poate stabili acest lucru si numai el este in masura sa iti prescrie tratamentul corespunzator. Trebuie sa te duci la un cabinet oftalmologc pentru un consult de specialitate pentru ca daca este vorba de dacriocistita cronica trebuie sa faci operatie si cu cat te duci mai tarziu cu atat afectiunea se agraveaza si globul ocular poate fi afectat de infectie.


Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.