Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32448
R: 59296
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Ce tratament exista pentru intertrigo?
Raportează
Ce tratament exista pentru intertrigo pentru ca am o prietena ce a fost la dermatologie pentru un examen de specialitate pentru avea niste semne si niste vezicule pline cu lichid intre degetele de la maini. Medicul nu i-a explicat foarte bine din ce cauza are acea boala numita intertrigo insa eu banuiesc ca ar fi din cauza ca ii transpira mainile foarte tare, probabil acea transpiratie abundenta este pe sistem nervos. Pe langa faptul ca au aparut acele vezicule pline cu lichid i se inrosesc toate degetele si o mananca si nu ar fi exclus sa se si extinda boala de piele pentru ca in prima faza avea doar la mana dreapta si acum prezinta acele vezicule cu lichid si la mana stanga.
Nu stiu cum se manifesta acesta boala denumita intertrigo si ce tratament trebuie urmat pentru ca medicul i-a prescris doar clotrimazol, ceea ce mi se foarte putin tinand cont de felul in care arata mainile ei. Chiar nu stiu din ce cauza a ajuns sa aibe aceasta boala insa ea cam are probleme cu imunitatea si se imbonaveste destul de repede. Poate imi explica cineva mai detaliat cum se manifesta intertrigo si ce tratament exista pentru acest tip de boala.
RĂSPUNDE
   
07.01.2013, 20:00
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
394.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
140

Intertrigo este o dermatoza microbiana cauzata de virusi, streptococi, etc. si apare indeosebi intre degetele de la maini si de la picioare. Intertrigo poate aparea din cauza igienei precare, din cauza transpiratiei in exces cum este si cazul prietenei tale sau din cauza unor dermatite si eczeme deja existente. Printre persoanele cele mai afectate de intertrigo se numara diabeticii, persoanele ce au probleme cu sistemul imunitar, etc.

Boala se manifesta prin aparitia de prurit si senzatie de arsura insa pot aparea si vezicule cu lichid ceea ce poate indica existenta unei infectii. In urma unui consult la un medic dermatolog boala este depistata si in functie de severitatea bolii medicul stabileste tratamentul ce trebuie urmat.

Pe langa tratamentul prescris de medic persoana ce prezinta boala Intertrigo trebuie sa evite factorii ce favorizeaza aparitia bolii, sa pastreze o igiena corespunzatoare, evitand hainele din materiale sintetice. Clotrimazolul este un medicament ce se utilizeaza in tratarea bolii intertrigo deci medicul a procedat corect in cazul prietenei tale, probabil boala este in faza incipienta si se poate vindeca aplicand clotrimazol pe zonele afectate.

Pe langa crema recomandata de medic prietena ta mai poate incerca si anumite tratamente naturiste pentru a incerca sa scape de intertrigo astfel ca la persoanele ce sufera de aceasta boala se recomanda masarea zonelor afectate cu unguent de propolis si ulei de catina. Uleiul de catina poate fi folosit si intern si se administreaza cate o lingurita de ulei de catina de trei ori pe zi. Maceratul de stejar mai se foloseste la persoanele ce au intertrigo astfel ca se aplica comprese pe zonele afectate de intertrigo. Maceratul de stejar se obtine tinand in apa timp de 8 ore 200 de grame de scoarta de stejar si apoi acea scoarta trebuie fiarta timp de 15 – 30 de minute, aplicand comprese cu maceratul de stejar pe zonele afectate. Important este ca prietena ta a fost la medic si a inceput tratamentul, in functie de modul cum evolueaza boala medicul dermatolog o sa stabileasca ce medicamente trebuie sa prescrie pentru ca prietena ta sa scape de aceasta boala numita intertrigo.


Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.