Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32448
R: 59296
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum refac culoarea hainelor dupa spalare ?
Raportează
Buna seara ! In seara asta am vrut sa fac pe vrednica si m-am gandit sa ii fac o surpriza mamei mele deoarece ea ma cearta mereu ca nu o ajut in nici un fel nici atunci cand gateste, nici cand face curat (macar imi spune sa fac in camera mea..) , nici atunci cand e vorba de bagat rufe la masina de spalat.Asadar m-am gandit ca inainte sa vina mama de la servici sa o ajut si eu un pic la treaba si anume am bagat pentru prima oara rufe la spalat la masina,dar tocmai de ce ma temeam eu s-a adeverit si anume sa nu stric hainele.Chiar daca era prima oara cand bagam masina de spalat,stiam ca trebuie intai sa sortez f bine si anume sa pun lucruri albe intr-o gramada si sa fac acelasi lucru si cu lucrurile de culoare inchisa si cu cele de colorate.Nu imi explic cum am reusit sa fac aceasta prostie pentru ca le-am sortat cu f multa atentie, dar nu m-am gandit ca din cauza unei bluze de culoare gri cu niste desene negre voi reusi sa stric aproape toate hainele din masina de spalat de culori deschise, chiar acum cand vroiam sa o impresionez pe mama mea am facut o mare prostie si chiar i-am facut o mare “surpriza” pentru ca majoritatea hainelor la care se observa cel mai rau ca le-am stricat este un costum de-al ei care este uniforma ei de serviciu si anume un sacou crem si cu o fusta crem.Din culoarea crem deschis care trebuiau sa fie, acum au o culoare mai inchisa si anume un gri mai inchis.Nici nu vreau sa ma gandesc ce gura va face cand le va vedea si de asta nici nu stiu cum sa ascund ceea ce am facut sau sa repar ce am facut..,iar de asta va cer ajutorul vostru si anume cum scot fata din nou la acest costum?se mai ia daca folosesc vreo solutie ceva ? Ma gandeam sa le pun intr-un lighean cu niste inalbitor adica cu “Ace”, dar nu stiu daca voi reusii sa le scot fata cu el, imi este frica sa nu il decolorez uniform …cu pete.Este bun “Ace” la astfel de haine patate?
Va rog din suflet daca stiti sa imi dati un raspuns cat mai urgent ..poate nu observa prea repede..si reusesc sa le repar !
RĂSPUNDE
   
05.12.2012, 18:49
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
831.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
297

Daca in masina de spalat ar fi fost numai haine albe si ai fi bagat din greseala acea bluza de culoare mai inchisa ai fi putut sa folosesti inalbitor pentru a incerca sa scoti petele de pe haine insa tinand cont ca din ceea ce zici acel costum al mamei tale era crem nu poti folosi inalbitor si nu prea ai cum sa mai scoti petele de vopsea ce provin de la bluza inchisa la culoare. Este posibil ca in timp dupa mai multe spalari acele pete de pe costumul crem sa dispara insa pe moment nu vad cum ai putea scoate acele pete pentru ca solutii de curatat precum Vanish nu pot fi de prea mare ajutor. Poti incerca sa ti acele haine patate intr-un vas cu apa calda si Vanish si sa le lasi timp de mai multe ore, poate se mai duce din culoarea inchisa insa slabe sanse. Depinde si cum s-a colorat acel costum pentru ca daca culoarea este uniforma poate mama ta nu isi da seama de diferenta. Poate pe parcurs dupa mai multe spalari hainele isi vor recapata culoarea initiala insa asa imediat nu stiu daca vei putea sa scoti acele pete de pe costum, singura solutie ce o poti incerca este sa le ti intr-un vas cu apa si vanish.


Raportează
Evaluează
05.12.2012, 20:33
0.00p
Nivel: 2
Puncte:
112.50
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
6
Răspunsuri:
49

Daca a iesit culoarea din haine nu ai ce sa mai faci. Asa am gresit si eu o data si am bagat o bluza rosie impreuna cu alte haine deschise la culoare insa in cazul meu doar o singura bluza alba a avut de suferit si s-a patat. Am stat cu acea bluza patata doar in casa si abia dupa cateva luni, timp in care am spalat bluza de peste 20 de ori au disparut petele rosii. Imi pare rau pentru ce ai patit si sper ca data viitoare sa fi mai atenta.


Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.