Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32446
R: 59294
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum sa scap de mucegai ?
Raportează
In iarna aceasta mi-a aparut mucegai in coltul de la sufragerie si chiar nu stiu din ce cauza pentru ca a fost caldura in casa insa acum trebuie sa caut o solutie cum sa scap de mucegai si am tot incercat solutii cumparate din supermaketuri dar negreala tot nu se duce de pe perete. Stiu ca mucegaiul apare din cauza umezelii si a frigului insa a fost caldura in casa, geamurile nu sunt din lemn pentru ca am montat termopan deci chiar nu inteleg de ce a aparut mucegaiul pe perete. Banuiesc ca in situatia mea este multa lume de aceea va intreb cum putem scapa de mucegaiul de pe pereti, exista anumite solutii care sa fie eficiente ?
RĂSPUNDE
   
01.04.2013, 22:30
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
598.90
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
214
Intr-adevar de cele mai multe ori mucegaiul apare din cauza la umezeala si din cauza la frig insa poate au fost anumite zile cand nu intotdeuna a fost cald in casa si daca spui ca ai termopane este posibil sa se fi depus condens pe peretii exteriori si asa a aparut umezeala care binenteles ca a dus la aparitia mucegaiului. Conteaza foarte mult daca este izolat blocul cu polistiren pentru ca daca acel perete este izolat la exterior cu polistiren atunci pe timpul iernii peretele nu mai e rece si sansele de aparitie a mucegaiului sunt mai mici. Din ceea ce ai spus ai precizat ca ai termopane insa cred ca peretii exteriori nu sunt izolati ceea ce inseamna ca peretii respectivi sunt mai tot timpul reci indiferent cata caldura este in casa pentru ca nu ai cum sa faci atat de multa caldura in casa incat sa fie cald si acel perete exterior. Cat timp peretii nu sunt izolati pe exterior cu polistiren tot o sa apara mucegai insa pana sa apara din nou mucegaiul trebuie sa gasesti o modalitate de a scapa de mucegaiul ce este acum pe pereti. Una dintre cele mai eficiente si cele mai usoare metode de a scapa de mucegai este sa folosesti solutia Savo, este o solutie ce are in componenta clor si in doar cateva minute de la aplicarea solutiei pe perete mucegaiul dispare si peretii nu mai sunt negrii. Solutia de care ti-am zis costa intre 20 si 30 de lei insa poti incerca sa scapi de mucegai si daca speli peretele cu apa si clor. Trebuie sa ai grija ca inainte sa folosesti oricare dintre solutii sa nu dai cu carpa uscata pe perete pentru ca atunci sporii de mucegai se vor imprastia in camera si ii vei inhala. Daca cumperi acea solutie pulverizezi pe perete si lasi sa actioneze timp de 15 - 30 de minute dupa care poti spala peretele cu apa sau poti lasa asa peretele, fara sa mai il speli.
Raportează
Evaluează
02.04.2013, 20:01
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
477.50
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
224
Cand cate stiu eu exista o solutie numita SAVO care te poate ajuta sa scapi foarte rapid de mucegai, dupa ce ai folosit aceasta solutie lasi ceva timp sa treaca in jur de 20 de minute dupa care freci peretele cu apa. Oricum m-am documentat si ca solutii de prevenire a mucegaiului (ca sa nu te mai confrunti dupa ce scapi de el) am gasit: 1. Repara robinetii si tevile 2. Aeriseste des 3.Izoleaz? ferestrele - aranjeazati casa cu produse cat mai rezistente la umeaza. 4.Izoleaz? ferestrele cu band? adeziv? din burete. Mult succes !
Raportează
Evaluează
04.04.2013, 19:11
0.00p
Nivel: 3
Puncte:
266.50
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
126
Pai ar trebui sa aerisesti locul si camera cat mai des si cat mai mult posibil. Este necesar ca aerul sa circule, sa eviti ca un spatiu sa fie inchis pentru multa vreme, sa nu circule aerul printr-o anumita zona si asa mai departe. Asta, cred eu, este cea mai buna solutie pentru prevenire.
Raportează
Evaluează
17.04.2013, 10:58
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1592.50
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
70
Răspunsuri:
762
De preferat ar fi sa aerisesti cat mai mult intr-o zi pentru a evita aparitia mucegaiului. Mucegaiul se face de obicei in momentul in care camera nu este suficient de aerisita sau din cauza condensului. La ora actuala in comert se afla o sumedenie de detergenti care te ajuta in a inlatura mucegaiul.
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.