Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32451
R: 59457
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se poate diagnostica pericardita constrictiva?
Raportează
Cum se poate diagnostica pericardita constrictiva pentru ca nici nu stiam de existenta acestei boli insa de curand am aflat ca ar fi o boala de inima foarte grava daca nu este depistata la timp. Boala este greu de depistat in fazele incipiente ale bolii si fara un consult de specialitate persoana ce sufera de pericardita constrictiva poate deceda. Bolile de inima prezinta cam aceleasi simptome si anume durere la nivelul inimii, oboseala, greata insa cele mai multe persoane neglijeaza semnele si pun aparitia acelor simptome pe seama altor boli existente. Ce analize se pot face pentru a diagnostica acest tip de boala si ce tratament trebuie urmat pentru a te vindeca de pericardita constrictiva. Care ar fi cauzele care provoaca aparitia pericarditei constrictive pentru ca persoanele ce au anumite afectiuni sa stie ca sunt predispuse in a face si pericardita constrictiva. Sper ca cineva ne poate ajuta si ne poate da mai multe detalii despre pericardita constrictiva. Ce pareri aveti?
RĂSPUNDE
   
26.10.2012, 17:36
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1159.00
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
1
Răspunsuri:
407

Pericardita constrictiva se refera la o afectiune a pericardului, adica invelisul subtire ce acopera inima. Pericardita constrictiva poate si de doua feluri si anume pericardita constrictiva subacuta si pericardita constrictiva cronica.

Acest tip de afectiune poate aparea din mai multe cauze cum ar fi infectiile bacteriene, tuberculoza, infectia virala, boala reumatoida, infarctul miocardic, infectiile parazitice si fungice sau poate sa apara chiar si din cauza unei interventii chirurgicale la nivelul toracelui. Printre simptomele ce apar cel mai des in cazul pericarditei constrictive se numara simptome precum oboseala, tuse, dureri abdominale, edeme, eritem palmar. Persoana ce sufera de pericardita constrictiva are tot timpul o stare de oboseala, este indispusa si nu are pofta de mancare.

Pericardita constrictiva se poate diagnostica prin efectuarea unor teste cum ar fi electrocardiograma, RMN, ecocardiografia sau examen radiologic la nivelul toracelui.

Pericardita constrictiva este o boala ce necesita spitalizare pentru ca uneori se poate acumula lichid si inima nu mai poate functiona normal iar persoana respectiva are dificultati in a respira si are probleme si cu tensiunea arteriala care scade foarte mult. Persoanele ce au pericardita constrictiva obosesc foarte repede si nu pot depune efort fizic iar orice suprasolicitare determina probleme de respiratie. Pericardita constrictiva subacuta poate fi tratata cu anumite medicamente insa chiar si asa exista riscul ca in timp boala sa devina cronica.

Pentru persoanele ce au pericardita constrictiva cronica singura solutie este interventia chirurgicala. In urma operatiei starea de sanatate a pacientului se imbunatateste si doar in anumite cazuri pot aparea complicatii. Tratamentul cu medicamente este de scurta durata pentru ca pe termen lung se ajunge tot la pericardita cronica si trebuie sa se efectueze interventie chirurgicala.

Evolutia bolii depinde si de varsta persoanei ce sufera de pericardita constrictiva dar si de eventualele bolii ce le mai are pacientul respectiv. Pericardita constrictiva poate fi diagnosticata foarte usor prin metodele prezentate anterior insa pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca la primele simptome ale bolii sa se efectueze un consult de specialitate.


Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.