Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32431
R: 59256
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Cum se prepara friptura de rata?
Raportează
Astept la mine niste buni prieteni care sau intors din strainatate si as vrea sa ii surprind cu o friptura de rata pentru ca stiu ca le place foarte mult si de cand au plecat dincolo nu au mai mancat. Cine poate sa imi de-a o reteta explicata bine? Pe langa friptura de rata ce garnitura ar merge?
RĂSPUNDE
   
28.04.2013, 04:29
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
730.50
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
243
Friptura de rata la cuptor nu este dificil de preparat astfel ca ai nevoie de o rata care ar trebuie sa aibe o greutate de aproximativ doua kilograme dar si de alte ingrediente cum ar fi 4 catei de usturoi, 3 linguri de ulei de masline, un pahar cu vin, cimbru, piper boabe, o ceapa, un morcov si sare. Rata trebuie sa o asezi intr-o tava ce ai uns-o in prealabil cu ulei de masline, apoi trebuie sa ungi si rata cu ulei, sa o condimentezi cu cimbru dar si cu sare si sa o asezi in tava. Tot in tava unde ai asezat rata trebuie sa adaugi paharul cu vin, apa, cei 4 catei de usturoi, foile de dafin, boabele de piper dar si ceapa si morcovul ce trebuie sa le tai marunt in prealabil. Dupa ce ai pregatit rata si ai adaugat toate ingredientele in tava in care prepari rata poti introduce tava la cuptor timp de 60 - 90 de minute pana observi ca rata este rumenita si este facuta. La anumite intervale de timp trebuie sa mai intorci rata in cuptor si sa mai pui cateva linguri din sosul din tava pentru rata pentru ca friptura sa nu se arda. In ceea ce priveste garnitura recomandabil este sa servesti friptura de rata cu garnitura de legume. Poti sa fi sigura ca prietenii tai ce vor veni in vizita la tine or sa ramana impresionati de surpriza ce le-o pregatesti pentru ca sigur te vei descurca sa pregatesti friptura de rata cu garnitura de legume.
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.