Introduceţi mesajul către : Anulare Trimite
OK
Reclamă Utilizatorul
Introduceţi un text de cel puţin 30 caractere.
Descrieţi pe scurt (min. 30 caractere) motivul pentru care doriţi să reclamaţi utilizatorul.
 
Î: 32446
R: 59296
Utilizator / Parolă invalide!
Introdu un nume de utilizator: Setează
Introduceţi un username format din min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Username-ul ales este invalid. Folosiţi min 4, max 12 caractere (cifre,litere,punct) fără spaţii.
Acest username este deja folosit. Vă rugăm alegeţi altul!
Adresează o Întrebare
Ultimele Întrebări
 
Populare
 
Fără răspuns
 
Răspunsuri Recente
Raportează Imagine.
Completaţi formularul de mai jos pentru a raporta imaginea.
Nume:
Completaţi cu numele întreg.
Email:
Completaţi cu adresa de email la care vă putem contacta.
Motiv:
Vă rugăm scrieţi motivul pentru care raportaţi imaginea. Cel puţin 10 caractere.
Scrieţi codul:
Introduceţi aici codul aşa cum îl vedeţi în imagine.
 
Din ce cauza nu se mai incarca bateria de la laptop ?
Raportează
In luna martie a anului trecut mi-am cumparat un laptop si de atunci l-am folosit continuu insa de cateva zile nu mai pot incarca bateria laptopului, imi arata tot timpul ca bateria este incarcata la 11 % chiar daca laptopul are adaptorul conectat. Din ce cauza nu se mai incarca bateria de la laptop ? Credeti ca poate fi vreo defectiune la sursa laptopului sau care ar putea fi motivul pentru care bateria nu se mai incarca cum trebuie. De cand am cumparat laptopul am avut tot timpul grija sa scot mufa din spate cand bateria se incarca, deci nu am tinut tot timpul adaptorul conectat avand laptopul cu bateria in el. Cum as putea proceda pentru ca bateria sa se incarce din nou si sa nu mai ramana tot timpul la 11 % ?
RĂSPUNDE
   
09.06.2013, 14:40
0.00p
Nivel: 5
Puncte:
1839.80
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
5
Răspunsuri:
716
Pai sunt mai multe cauze: Ori este acumulatorul stricat si aici poate fi stricata mufa de la acumulator , transformatorul . Sau bateria de la laptop este stricata . Incearca cu un alt acumulator , dar cel mai probabil bateria este stricata pentru ca stagneaza la 11%.
| Simplitate si Respect |
Raportează
Evaluează
10.06.2013, 11:15
0.00p
Nivel: 6
Puncte:
2982.70
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
20
Răspunsuri:
2600
Daca spui ca ai folosit laptop-ul foarte mult, atunci sunt mari sanse ca bateria sa se fi stricat din cauza suprasolicitarii. Acest lucru se poate intampla de obicei in cazul in care laptop-ul a fost alimentat de la priza - pe tot parcursul utilizarii sale, circuitul de incarcare a bateriei fiind solicitat nonstop. Daca ai nevoie de ea, atunci o poti schimba la un service, dar daca folosesti laptop-ul doar acasa atunci acesta poate functiona bine si asa.
Raportează
Evaluează
10.06.2013, 12:51
0.00p
Nivel: 4
Puncte:
769.95
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
297
Daca atunci cand introduci mufa de la adaptor apare ca bateria se incarca dar in realitate ramane mereu la 11 % nu cred ca acumulatorul este de vina pentru ca obicei cand bateria laptopului nu mai acumuleaza curent se incarca pana la 90 % - 100 % si apoi bateria tine doar 15 - 20 de minute. In cazul tau este posibil sa fie vorba si de alta defectiune. Daca ai cumparat laptopul in primavara anului trecut inseamna ca mai ai garantie la laptop si ai putea duce laptopul la service, oricum acumulatorul de la laptop din cate stiu are doar un an garantie spre deosebire de laptop care are minim doi ani garantie. Daca vei duce laptopul la service vei sti daca bateria este defecta sau defectiune este la alta componenta a laptopului si pe langa faptul ca vei afla de ce bateria iti ramane la 11 % le poti spune celor de la service si ca laptopul se blocheaza si ca ar trebui curatat de praf. Curatarea de praf a laptopului costa la alte service-uri 100 de lei si daca laptopul tau este in garantie poti beneficia gratuit de curatarea cooler-ului, a radiatorului dar si de inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesorul laptopului.
Raportează
Evaluează
10.06.2013, 20:19
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
10.60
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
1
Răspunsuri:
16
Cateva cauze ar fi: bateria veche sau s-a deteriorat, incarcatorul, sau mufa incarcatorului , dar o defectiune majora care de altfel am mai intalnit-o poate fi pe placa de baza o intrerupere care nu mai permite alimentarea, sau sa nu ai vreo aplicatie care forteaza , stopeaza incarcarea bateriei, la anumite modele acum de ex, exista ca la 80% sa se opreasca sa nu se mai incarce ca sa nu fie sub tensiune sa se forteze incarcarea in momentul cand s-a incarcat de tot bateria.
Raportează
Evaluează
25.09.2013, 22:00
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
1
Buna ziua,
Apelez si eu cu o problema asemanatoare, la care am banuielile mele.
Am un laptop HP Compaq NC8230 si de vreo 2 luni am urmatoarea problema: bateria laptopului e raportata corect in "battery meter", insa apare cu un X rosu pe ea si mereu apare 0% incarcare; bateria nu se mai incarca, iar atunci cand bag mufa de la alimentator, led-ul de incarcare ramane aprins. Daca scot mufa de alimentare, laptopul se stinge imedita, deci bateria nu se incarca.
Mai precizez ca, recent, am desfacut bateria si am schimbat 2 celule legate in paralel (din cele 8 cate are) de la un alt acumulator de laptop diferit ca model dar nu ca si amperaj si voltaj. In urma masuratorii tensiunea este suficienta, in jur de 15V (3.7 V * 4 celule in serie), dar curentul variaza diferit la toate cele 3 module + cel schimbat, de celule puse in paralel in functie de uzura. Si nimic, tot asa face.(cum am mentionat mai sus) Care e cauza? O fi alimentatorul, bateria sau circuitul electronic de incarcare al bateriei din laptop ? Banuiala mea e legata de circuitul electronic. Dati-mi un reply aici, va rog, ca sa stiu ce sa fac in continuare sau pe
sau pe dj_coco04@yahoo.com. Multumesc!
Raportează
Evaluează
09.10.2013, 11:37
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
1
Am si eu o problema cu laptopul la incarcare. Cand se termina bateria si introduc mufa nu incarca, iar daca scot bateria, astept cateva secunde si bag bateria inapoi si dupa mufa laptopul se incarca. Oare care ar fii problema? Va rog sa imi lasati mesaj pe mail la adresa silviu_ionut22@yahoo.com .
Raportează
Evaluează
05.02.2014, 11:25
0.00p
Nivel: 1
Puncte:
0.60
Luna curentă:
0.00
Întrebări:
0
Răspunsuri:
1
Am scos bateria de la laptop cind era descarcata si acum nu se incarca deloc. Ce sa fac in acest caz?
Raportează
Evaluează
 
RĂSPUNDEŢI LA ÎNTREBARE
Dacă vedeţi aceste 3 câmpuri vă rugăm să nu le completaţi.
Să vă activaţi javascript în browser pentru a putea naviga pe site.
Vă rugăm să răspundeţi cu minim 60 de caractere şi cât mai detaliat.
Vă rugăm introduceţi un comentariu de cel puţin 60 de caractere.
Copy/paste este interzis!
• Încărcaţi până la 5 imagini
• vă rugăm nu folosiţi imagini cu drepturi de autor, vom înregistra IP-ul
• dacă sunt imaginile dumneavoastră puteţi lăsa câmpurile autor/sursă goale
• vă rugăm completaţi autorul şi sursa dacă este cazul
 
Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii cu date corecte!
PUBLICĂ
Adresează o Întrebare
Titlul trebuie să aibă între 20 şi 90 de caractere.
Vă rugăm introduceţi o descriere de cel puţin 150 de caractere.